arGO - magyar tolvajok játéka APK

3.2 for Android
4.2/5
Cyber Strike safe verified

The description of arGO - magyar tolvajok játéka APK

Az arGO egy mászkálós játék valós térben és valós időben, csak nem fura lényekre kell vadászni, hanem autókat kell ellopni.

Az alkalamzás egy rendkívül gyors (felhasználónév / jelszó) regisztrációt követően azonnal használható.

Fontos, hogy bekapcsolva legyen a mobilon a GPS, illetve engedélyezve legyen a helymeghatározás az alkalmazásbeállításokban.

Ha minden megvan, akkor az alkalmazás megmutatja (KÖZELEDBEN menü), milyen ellopható járgányok vannak az 2 km-es körzetedben. A frissítés gombbal tudsz új járműveket generálni magad köré, de csak maximum 12-t. Ha rányomsz egy járműre, akkor megjelenik a térkép, ami a pontos helyét mutatja. A térkép nézet jobb felső sarkában található ikonra nyomva útvonaltervezést is kérhetsz.

Az ellopni kívánt járművet legalább 100 méterre meg kell közelítened, majd rányomod és máris indul a lopási kísérlet. Nem lesz mindig sikeres, hiszen még a legjobb tolvajokkal is előfordulhat, hogy megzavarják őket vagy elkapja őket a rendőrség. Van ilyen...

Lopni mehetsz bármivel: autóval, busszal, gyalog, biciklivel, bukfencezve… itt nincsenek megkötések, mint más hasonló játékban.

Az autók ellopásával pontszámokat is gyűjtesz, a legsikeresebb tolvajokat megtekintheted a KÖZÖZÉSI LISTA menüpont alatt.

A PROFIL oldalon megtalálod a legfontosabb adatokat és megtekintheted, hogy milyen járműveket loptál el eddig (GARÁZS) és itt találod a részletes tudnivalókat is az appról (INFO).

Mit lehet ellopni a játékban?
Többnyire autót és motort, de néha feltűnnek a repülőtereken repülők, állomásoknál vonatok vagy hajók a vizek közelében. Érdemes figyelni a push üzenetekre, mert ezek a különegességek csak ritkán elérhetőek és nagyon sok pontot érnek!

Miért kaptak női neveket a járművek az arGO-ban?
Emlékszel még a Tolvajtempó című filmre? Abban is női nevekkel illették az ellopni kívánt verdákat, mert így egy átlagosnak tűnő beszélgetésbe is bele tudtak szőni fontos információkat.

A valóságban SOHA NE LOPJ el semmit, mert a törvény bünteti! A játék használata során mindig figyelj oda a környezetedre, mások testi épségére, tartsd be a közlekedési szabályokat és tartsd tiszteletben a magántulajdont!

What Is New

Hibajavítások
Show More
 • Category:

  Free Adventure game

 • Latest Version:

  3.2

 • Publish Date:

  2018-10-22

 • Get it on:

  Get arGO - magyar tolvajok játéka APK on Google Play

 • Requirements:

  5.0 and up